RSS

Bedrijfskoeling


 | Koeltechniek
VTT Koeltechniek zorgt voor een koeling die bij de bedrijfsvoering past. Of het nu om een kleine koelcel gaat, of om een volledig geautomatiseerd koelsysteem. Op zoek naar een koelcel, vriescel, koelkast, vrieskast, gekoelde toonbank, vitrine, ijsblokjesmachine, of schilferijsmachine? VTT Koeltechniek geeft advies en verzorgt de levering, de installatie, en het onderhoud van de apparatuur.

Koelen op maat
VTT Koeltechniek maakt samen met jou een 'cool' ontwerp op maat. Zo ontstaat er een oplossing die het beste bij de situatie past.

Industriële koeling en Proceskoeling


Proceskoeling wordt toegepast om te voorkomen dat het productieproces ontregeld raakt door interne warmtelast. Met een koudedrager, zoals bijvoorbeeld water, worden machines of producten tijdens het productieproces gekoeld. De continuïteit van het productieproces is van levensbelang voor het bedrijf. VTT Koeltechniek is gespecialiseerd in het optimaal beheersen van bedrijfsprocessen.

Koelen op maat
VTT Koeltechniek is het juiste adres voor passend advies, goede capaciteitsberekening, koellastberekening, en systeemontwerp. Wij zetten graag al onze kennis en ervaring in.

Vragen?


> Neem contact met ons op, wij helpen je graag.


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.