RSS

Koeling en klimaatbeheer


VTT Koeltechniek levert al ruim 20 jaar maatwerk, en een oplossing voor elk temperatuur- en/of klimaatprobleem, in zowel woonruimte als bedrijfsruimte en kantoor. VTT geeft eerlijk en betrouwbaar advies en levert, installeert, en onderhoudt de apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfskoeling, industriële koeling, productieproces koeling, airconditioning, en luchtbehandeling. Tevens leveren wij koelcel en vriescel, en koelapparatuur voor horeca en detailhandel.

Vakbekwaam en gecertificeerd
VTT Koeltechniek is F-gassen gecertificeerd (BRL-100), en levert gegarandeerd vakbekwaam maatwerk door middel van goede garantie en een klantgericht servicecontract en onderhoudscontract. In de wijde regio rond Deventer is uitvoering gegeven aan vele aansprekende projecten en daarmee heeft VTT Koeltechniek een kring opgebouwd van vele vaste en tevreden klanten.


Warmteterugwinning


Steeds meer ondernemers en particulieren zien warmteterugwinning als dé ideale manier om energie(kosten) te besparen. VTT Koeltechniek heeft ruime ervaring en kennis op dit gebied.

Vragen?


> Neem contact met ons op, wij helpen je graag.Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail