RSS

VTT Koeltechniek & Klimaatbeheersing gevestigd aan de Oerdijk in Schalkhaar bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar en houdt zich bezig met de koeltechniek in de breedste zin van het woord.
Zij leveren, repareren en onderhouden koeling voor de detailhandel, winkel, bedrijven, horeca en instellingen, ook zorgden zij voor een optimaal leefklimaat bij u thuis of op kantoor.

Om de steeds grotere klantenkring en de veranderingen in de markt (bijvoorbeeld de ontwikkelingen bij CO2 installaties) bij te kunnen houden en toe te kunnen passen heeft VTT besloten de activiteiten en kennis te integreren binnen Pool Koudetechniek.

Pool Koudetechniek, gevestigd in Hengelo, bestaat meer dan 25 jaar en werkt landelijk.

Pool Koudetechniek houdt zich hoofdzakelijk bezig met het installeren en onderhouden van koelinstallaties in de sector food en logistiek. Zij hebben door jarenlange ervaring een brede klantenkring variërend van snackbar op de hoek tot ijsfabriek. Door deze brede ervaring en kennis van VTT en Pool Koudetechniek sluiten de activiteiten naadloos bij elkaar aan.

Mark Veldwijk en medewerkers van VTT zal zijn klanten blijven bedienen vanuit het pand aan de Oerdijk en Mark zal zich dan weer meer met de techniek bezig gaan houden.

U kunt als relatie van VTT-koeltechniek voortaan ook bij Pool Koudetechniek terecht voor onderhoud of storingen (24/7) aan uw koelinstallatie en ook voor advies en aankoop voor een nieuwe installatie.Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.